KNJAŽEVAC: Hala “Kaplar“ dobija novi krov, a nekoliko ulica novi asfalt i nove trotoare!

Četvrtim rebalansom budžeta opštine Knjaževac oko 50 miliona dinara biće preusmereno na brojne projekte od značaja za razvoj Knjaževca.

Po rečima predsednika Opštine Milana Đokića, zbog izmena pojedinih propisa ili drugih razloga, ukupno 46.800.000 dinara sa raznih budžetskih stavki biće preusmereno u finansiranje brojnih projekata.

Jedan od najvećih i najznačajnijih projekata biće kompletna rekonstrukcija krova hale Kaplar. Godinama već imamo problem sa prokišnjavanjem krova hale, pa se dešavalo da zbog toga i parket bude ozbiljno oštećen. Pored toga, radićemo rekonstrukciju ulica i trotoara na nekoliko lokacija u gradu, održavanje javne rasvete, lokalni put do Vasilja, put do naselja Suva, a 10 miliona dinara namenjeno je za javni prevoz za 11. i 12. mesec, istakao je na 25. sednici SO Knjaževac Milan Đokić.

Na ovoj sednici odbornici su usvojili mnoge tačke, među kojima je tačka o javnom prevozu, unapređenju javne rasvete, a takođe, usvojili su i Operativni plan odbrane od poplava, te Program poslovanja JP za razvoj, urbanizam i izgradnju itd…

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

0 Komentara

  1. Svaka cast. To treba da se popravi da deca mogu normalno da se bave sportom a i treba nama svima. Svaka cast predsednice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.