Naprednjaci ISKLJUČILI Miroljuba Mihajlovića iz SNS-a!

Danas je održana sednica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, na kojoj je iz stranke isključen Miroljub Mihajlović, bivši poverenik OO SNS Knjaževac i bivši zamenik predsednika opštine Knjaževac, nezvanično saznaje naš portal.

Mihajlović je u ranijem periodu bio poverenik OO SNS Knjaževac i bivši zamenik predsednika opštine Knjaževac.

Miroljub je sa mesta poverenika OO SNS-a Knjaževac smenjen odlukom stranačkih organa, dok je sa dužnosti zamenika predsednika opštine Knjaževac razrešen odlukom Skupštine opštine Kn41jaževac.

Po nezvaničnim informacijama saznajemo da je Mihajlović smenjen iz redova Srpske napredne stranke zbog grubog kršenja stranačke discipline, kao i narušavanja stranačke organizacije i ugleda Srpske napredne stranke, objašnjava izvor blizak našem portalu.

Ovom smenom Srpska napredna stranka je još jednom pokazala i dokazala da nema nedodirljivih i da su svi skloni promenama ukoliko krše stranačke kodekse.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

0 Komentara

  1. Blago nama kad su vama najcitanije veti ko je smenjen a ne sta se kulturno dogodilo u Knjazevcu. Pocnite da objavljujete malo i desavanja iz Parova i Zadruge jer ocito nas narod samo to interesuje.

  2. Opštinsko rukovodstvo mora da vodi računa o svojim kadrovima. Predsednik opštine Milan Đokić zna to kako se radi jer čovek vodi opštinu dugi niz godina i on je neprevaziđen što se toga tiče. Ostali funkcioneri, poput Mihajlovića, i ostalih, moraju da budu prizemniji sa ljudima, da saslušaju građane da im pruže podršku.
    Sva bahatost, kao što neko već reče, biće sasečena u korenu. Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem u Srbiji i Milanom Đokićem u Knjaževcu vodi politiku kao što je nekada vodio gospodin Josip Broz Tito. Zato dragi drugovi i drugarice ne dozvolite da nam zapadne sile ponovo upravljaju državom kao u marijetskim vladama Zorana Đinđića i Borisa Tadića. Vučić je čovek koji vodi Srbiju napred i uz njega sam svim srcem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.