VEĆE OPŠTINE KNJAŽEVAC ZASEDALO U KALNI: STEKLI SE USLOVI ZA OTVARANJE VRTIĆA

Opštinsko veće opštine Knjaževac na čelu sa predsednikom MILANOM ĐOKIĆEM danas je zasedalo u Kalni, jednom od najvećih seoskih naselja u Knjaževcu. Većnici su nakon zasedanja obišli Osnovnu školu i jedno gazdinstvo koje se bavi seoskim turizmom. 

Centar Kalne, foto: Marko Miladinović, Knjaževačke novine

Većnici su zasedali u Kalni u Domu penzionera, a sednica je počela tačno u 12 časova. Opštinska vlast je ovim pokazala da sela nisu zaboravljena i da za njih stižu bolji dani. 

Na dnevnom redu našlo se 20 tačaka. Većnici su razmatrali i usvajali predloge konkursa za dodelu subvencija za otvaranje kapaciteta za preradu meda, mleka, mesa i sl.

Takođe, na dnevnom redu našli su se i izveštaji o radu Pravobranilaštva, predsednika Opštine, Opštinskog veća i Opštinske uprave. u 2017. godini.

Predstavnici Opštine Knjaževac i većnici nakon završene sednice obišli su Osnovnu školu i razgovarali o potencijalnom otvaranju novog odeljenja vrtića za mališane iz Kalne. Po rečima nadležnih, trenutno su se stekli uslovi za otvaranjem vrtića i proširenjem školskog programa.

Oni su nakon toga obišli Vilu Bogdanović, odnosno porodicu Bogdanović koja se bavi seoskim turizmom i razgovarali o razvoju turizma, Staroj planini i sl.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.